Vakkennis

De medewerkers van Tune ICT hebben reeds tien jaar ervaring op ICT gebied en zijn hierdoor de steun en toeverlaat voor onze opdrachtgevers die behoefte hebben aan expertise. Wij bieden de helpende hand door middel van consultancy en project begeleiding. Denk hierbij onder andere aan vraagstukken en advies ter optimalisatie van de infrastructuur, het opstellen van implementatie/migratie trajecten of het opstellen van functional/technical designs zoals: ontwerpen van een Active Directory Design en het inrichten van een Exchange omgeving. Wij zullen dit doen vanuit het oogpunt van het Windows Server System Reference Architecture zodat hierbij de veiligheid, groei en stabiliteit gewaarborgd is.

Als Microsoft gecertificeerde specialisten kunnen wij u helpen bij het uitvoeren van implementatie/migratie trajecten van Microsoft server omgevingen. Hierbij maken wij gebruik van onze uitgebreide kennis en werkervaring met diverse server en netwerkomgevingen, server en client platformen en specifieke kennis van de integratie van Apple werkstations in uw bedrijfsnetwerk. 
 

Hiernaast kunnen we ook het functioneel beheer van uw totale bedrijfsnetwerk en de bijbehorende gebruikersondersteuning voor u verzorgen.

Ook bezitten wij de gedegen praktijk kennis op het gebied van Apple, Cisco, Citrix, Dell, Exact, HP, IBM, Mcafee, Novell, Symantec, VMWare, etc..

 

Tune ICT, uw partner in automatisering.
Gevestigd te Tiel.