Bemiddeling

Bemiddeling bij aanschaf hard en/of software

Doordat wij beschikken over goede contacten met diverse leveranciers van hardware en software kunnen wij u goed adviseren en begeleiden bij de aanschaf hiervan. We zullen hierin echter enkel bemiddelen en dus niet zelf de goederen leveren. Service en garantie zijn tegenwoordig gebaseerd op vaste richtlijnen vanuit de fabrikant, en hierdoor zouden wij mogelijk enkel een vertragende factor kunnen zijn in het proces. Wel staan u bij met adviezen en waar nodig, helpen we u alles in goede banen te leiden.

Beheer

Beheer

Het beheer van bedrijfsnetwerken is een hele klus. Het is lastig om het zelf in eigen hand te houden omdat de kennis niet binnen uw bedrijf aanwezig is of omdat de werknemer verantwoordelijk voor ICT, de werkzaamheden naast zijn of haar dagelijks werk moet uitvoeren en hierdoor in tijdsnood komt.
 

Wij ontnemen u deze last door het beheer voor u uit te voeren. Wij kunnen op een vaste dag in de week uw bedrijf bezoeken en onsite problemen die spelen voor u oplossen maar het is ook mogelijk dat we remote op uw bedrijfnetwerk in loggen en zodoende op elk gewenst tijdstip kunnen assisteren bij het oplossen van problemen. Of dit nu (eind)gebruikers of netwerk problemen zijn, wij zorgen dat het snel verholpen word. 

Het beheer van bedrijfsnetwerken kan in verschillende vormen worden aangeboden.

Projectmanagement

Projectmanagement 

 

Tune ICT helpt u bij het begeleiden of uitvoeren van uw projecten. We maken dan een projectplan en hierin worden de volgende punten beschreven:

  • wat het te realiseren doel is
  • waarom de doelen gesteld zijn
  • hoe het doel gerealiseerd wordt
  • wanneer het doel bereikt is
  • wie wat uitvoert
  • wat de kosten zijn

Dit met als doel het project met zekerheid te realiseren binnen de gestelde tijd en met de beschikbare middelen.

Implementatie

Implementatie 

Als u nieuwe hardware of software wilt implementeren in uw bedrijfsnetwerk kunnen wij u daarbij helpen. Wij zullen de implementatie vervolgens van A tot Z begeleiden of uitvoeren waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens de implementatie houden wij u op de hoogte van de vorderingen zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een nieuw bedrijfsnetwerk voor u inrichten, met nieuwe servers en een nieuwe backup oplossing. Bedrijfsdata uit de oude omgeving zal vlekkeloos overgezet worden naar de nieuwe omgeving zodat u verder kunt werken zoals u gewend was. U kunt ook denken aan het uitrollen van nieuwe software binnen uw bedrijfsnetwerk.

Consultancy

Consultancy

Onze consultants kunnen u, door een inventarisatie van uw kantoorautomatisering te maken en uw wensen en functionele eisen in kaart te brengen, een goed advies geven over mogelijke verbeteringen binnen uw automatiseringsomgeving. In dit advies zorgen we er voor dat processen en automatisering zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd zijn.

De verbeteringen kunnen door middel van een hard- of softwarematige oplossing doorgevoerd worden. Als u besluit het advies over te nemen dan kunnen we overgaan tot implementatie van het uitgebrachte advies en de verbeteringen doorvoeren in uw automatisering, als het verbeteringstraject door een derde partij uitgevoerd word, kunnen wij als projectmanagers optreden om u te ontlasten van extra taken. Wij kunnen het gehele implementatietraject ook voor u uitvoeren, de keuze is aan u.